به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با پاسداشت مقام پژوهشگران، آنها را انسانهای گمنامی در این عرصه دانست که با هر آنچه در توان دارند برای حل مشکلات مردم تحقیق و اقدام میکنند.
محمد حسین صومی با بیان اینکه در جامعه ما معیار اساسی برای سنجش عملکردها وجود ندارد، افزود: فرد محقق باید این احساس را داشته باشد که برای حل معضلات جامعهی خود تلاش کرده و از این طریق جایزهی معنوی خود را دریافت کند.
وی اظهار کرد: ما باید با نقادی و تحلیل نتایج خودمان، نقاط ضعف را شناسایی و درصدد رفع آنها برآییم و در این راه کتمان حقیقت نکنیم.
صومی با اشاره به رتبه و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: طبق رده بندی ESI، که معتبرترین جایگاه رتبه بندی را در حوزه پژوهش دارد، دانشگاه ما با فاصلهی کمی نسبت به سایر دانشگاهها مقام پنجم را کسب کرد.
وی افزود: در حوزهی فناوری نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه سوم را در کشور دارد.
وی با تاکید بر حمایت از پژوهشگران عنوان کرد: امسال سعی داریم با تخصیص بودجه ی ۲۰ میلیارد تومانی برای سهم تحقیق و پژوهش گامهای مهمی برداریم و از نظر مالی نیز در روزهای آتی خبرهای خوشی خواهیم داشت.
صومی با اشاره به موفقیتهای این دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز اولین دانشگاه در حوزه ی طب باز ساختی است، و در طرحهایی نظیر سل تراپی و مطالعات کوهورت (cohort) گامهای روبه جلویی داشته است.
گفتنی است؛ پانزدهمین جشنواره پژوهش، فناوری و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با معرفی و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر عرصه های مختلف پژوهش و فناوری به کار خود پایان داد.