"پیمان کیهانور"، رئیس کمیتهی تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جشنواره اظهار کرد: با توجه به این که تبریز شهری است که قدمت علمی و وجود دانشگاه در آن سابقهای دیرینه دارد و همچنین با توجه به پیشرفت های چشمگیر این شهر در صنعت، به صراحت میتوان گفت تبریز شهری است که میتواند رویاها را در عرصهی صنعت به واقعیت تبدیل کند.
وی با اشاره به برنامهها به منظور حمایت از برنامههای پژوهشی دانشجویان بیان کرد: در راستای حمایت از این طرحها و کارهای فناورانه مرکز شتابدهی و فناوری در آیندهی نزددیک تاسیس خواهد شد و این مرکز ایدههایی را جذب خواهد کرد که دانشگاه را به سمت یک مرکز علمی نسل سومی سوق دهد.
دبیر اجرایی جشنواره بیان کرد: دیدگاه غلط و ضعف مدیریتی مشکل اصلی در ناتوانی از انجام کارهاست و یکی از هدفهای اصلی اجرای طرحهای فناورانه و کارآفرینانه در کمیتهی ملی تحقیقات دانشجویی، پرورش برترین فعال مدیریتی، پرورش کارآفرینان برتر و ... است.
وی با اشاره به جزئیات اجرایی جشنواره گفت: تمامی دبیران اجرایی این جشنوراه از دانشجویان فعال دانشگاه علوم پزشکی تبریز و از تمام مقاطع تحصیلی انتخاب شدهاند.
گفتنی است، اولین جشنوارهی فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی "فکت" دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، یکشنبه، ۲۸ آذر و در تبریز و با حضور مسئولان پژوهشی آغاز به کار کرد و فردا نیز روز دوم این جشنواره برگزار می شود.
همچنین در این جشنواره، پژوهشگر برتر، برترین پژوهشگر بین رشتهای، برترین فعال آموزش در "فکت"، برترین استاد همکار در "فکت"، فناور برتر دانشجویی، مخترع برتر دانشجویی، کارآفرین و تجاریساز برتر، برترین پژوهشگر بین رشتهای و برترین مدیر و برنامهریز"فکت" مورد تجلیل قرار گرفتند.
لازم به ذکر است؛ جشنوارهی ایدهپردازی در محورهای فناوری همگرا، پزشکی بازساختی، پزشکی فردگرایانه، بیومیمتیک، هنر، بازی، واقعیت مجازی و افزوده و علوم اجتماعی و روانشناختی نیز همزمان با این جشنواره برگزار شد.