دکتر مهدی یوسفی رتبه اول کمپانی ایرانی - استرالیایی iFertility را در کنگره بین المللی نگاه جامع بر ناباروری، هوش مصنوعی، چالش ها و چشم اندازها کسب نمود
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، کمپانی ایرانی – استرالیایی iFertility موفق به کسب رتبه اول در کنگره بین المللی نگاه جامع بر ناباروری، هوش مصنوعی، چالش ها و چشم اندازها شده است.
این کنگره، که با تلاش پژوهشگاه ابنسینا به مدت سه روز برگزار شد، بستری برای تبادل دانش و تجربیات در حوزههای ناباروری و کاربرد هوش مصنوعی فراهم آورد و مورد استقبال گسترده متخصصان قرار گرفت.
یکی از نکات برجسته این رویداد، جشنواره "از ایده تا محصول" بود که به بررسی ایدههای خلاقانه در حوزه کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری پرداخت. امیدواریم با حمایت نهادهای مربوط، این ایدهها به مراحل عملیاتی برسند.
این جشنواره که در آذرماه ۱۴۰۳ بهصورت یکروزه برگزار شد، فرصتی را فراهم کرد تا پژوهشگران، متخصصان و دانشجویان ایدهها، محصولات و طرحهای خود را در زمینه بهرهگیری از هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری ارائه دهند و مورد ارزیابی هیئت داوران قرار گیرند.
در مراسم اختتامیه این کنگره بینالمللی، نفرات برگزیده جشنواره "از ایده تا محصول" معرفی شدند و به رسم تقدیر یادبودهایی به آنها اهدا شد.
برترینهای جشنواره به شرح زیر معرفی شدند:
رتبه اول: دکتر مهدی یوسفی (PhD ایمونولوژی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز) برای طرح "iFertility Technologies", که به کمک هوش مصنوعی علل ایمونولوژیک ناباروری را تشخیص میدهد.
رتبه دوم: دکتر حسین واثقی (PhD بیولوژی تولیدمثل) برای طراحی کیت ارزیابی باروری مردان با استفاده از هوش مصنوعی.
رتبه سوم: دکتر ویدا شفقتی (متخصص زنان و زایمان) برای طرح "بانک اهداکنندگان و گیرندگان اووسیت و رحم جایگزین".
شایان ذکر است محصول شرکت ایرانی – استرالیایی iFertility یک نرم افزار مبتنی برهوش مصنوعی برای تشخیص علل ایمونولوژیک ناباروری و سقط مکرر می باشد و دکتر مهدی یوسفی هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بنیانگذاران اصلی (Co-Founder) این شرکت ایرانی – استرالیایی می باشد.
این نرم افزار در حال حاضر در ایران و استرالیا توسط کلینیک های ناباروری مورد استفاده قرار می گیرد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید