دوازدهمین نمایشگاه رینوتکس سلامت با معرفی وتجلیل از برترین فناوران،شرکت های دانش بنیان،ایده های دانشجویی،ایده های اساتید و کلیه ایده های دانش آموزی به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر خسرو ادیب کیا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز عصر روز جمعه 21 دیماه 1403 در آیین اختتامیه دوازدهمین نمایشگاه رینوتکس سلامت ضمن تشکر از همه فناوران، پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: کادر و عوامل نمایشگاه شبانه روز تلاش کردند بر خود احساس وظیفه میکنم که در حد توان به شما خدمت کنیم و از کادر برگزار کننده نمایشگاه نیز تشکر میکنم که بسیار زحمت کشیدند.
وی ادامه داد: در ابتدا که میخواستیم رینوتکس را برگزار کنیم، فکر میکردم که اگر متمرکز باشد، بهتر است، اما با استقبالی که از رینوهلث انجام شد، دریافتم اگر متمرکز بود به این شکل مورد استقبال قرار نمیگرفت.
۱۵۵ طرح به نمایشگاه ارسال شده بود
دکتر سید اسماعیل هاشمی، مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه نیز در ادامه گفت: نزدیک به ۴۵ روز همکاران ما تلاش میکردند اما تلاش اصلی کمتر از یک هفته بود.
وی ادامه داد: تعداد طرحهایی که از طریق سامانه ارسال شده بود، ۱۵۵ مورد بود و ۱۰۰ ایده و طرح و ۲۲ شرکت حامی پذیرش شدند و ۴۹ طرح فناورانه دانشجویی یا غیر دانشجویی داشتیم.
وی افزود: تعداد بازدیدکنندگان تخصصی نسبت به سال گذشته افزایش یافته بود و مسئولین و مقامات مراجعه کردند و میهمانانی از استانهای دیگر داشتیم.
صندوق پژوهش و نوآوری آذربایجان شرقی از برترین صندوقهای کشور است
جعفر احمدی، مدیر عامل صندوق پژوهش و نوآوری آذربایجان شرقی هم با با ابراز خرسندی از حضور در اختتامیه نمایشگاه رینوتکس ، طی سخنانی یادآور شد: شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید بتوانند از معافیت مالی استفاده کنند چراکه امروزه تمامی شرکتها با مشکل مالی دست و پنجه نرم میکنند درحالیکه مشکلات مالی نباید باشد.
وی ادامه داد: ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور داریم که سقف حمایت آنها در استانها برای هر شرکت چهار میلیارد تومان است؛ صندوق آذربایجان شرقی یکی از بهترین صندوقهای کشور بوده که بیش از ۲۰۱ ضمانت نامه صادر کرده است.
برای مشاهده تصاویرخبری کلیک کنید