تاریخ : دوشنبه 28 اسفند 1402
کد 2573

با حضور استاندار آذربایجان شرقی؛

تجلیل از برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری رازی

طی آیینی با حضور استاندار آذربایجان شرقی برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، استاندار آذربایجان شرقی در این آیین، با اشاره به پیشرفت های چشمگیر در عرصه های مختلف علمی و فناوری درسطح کشور اظهار کرد: در کنار دستاوردهای متعدد نظام، سرآمد این دستاورد ها در عرصه بهداشت، سلامت و درمان است.

دکتر مالک رحمتی با تاکید بر ضرورت بهره برداری از ظرفیت های ویژه حوزه درمان و سلامت گفت: ما فراموش نمی کنیم که در سنین کودکی پزشکان هندی و بنگلادشی در شهرها و روستاهای ما ویزیت می کردند اما امروز در ایران عزیز ما در عرصه های متعدد درمان ،دارو، تجهیزات پزشکی و فناوری به جایی رسیده ایم که در دنیا حرفی برای گفتن داریم.
وی با اشاره به ایثارگری های کادر بهداشت و درمان در هشت سال دفاع مقدس و تکرار این ایثارگری ها در سال های همه گیری کرونا گفت: در مسئله کرونا کادر درمان ما صحنه های بی بدیلی را خلق کردند و ما نتوانستیم از این عزیزان به درستی تقدیر کنیم.
دکتر رحمتی، ادامه داد: کادر بهداشت و درمان در جامعه ما یکبار دیگر فرهنگ گذشت و ایثارگری را زنده کردند، پزشکان و پرستارانی که با وجود اینکه می دانستند جانشان در خطر است با ایثار در مراکز درمانی خدمت می کردند اما ما نتوانستیم این حماسه را آنگونه که باید وشاید به دنیا نشان دهیم .
وی با اشاره به توانمندی متخصصان داخلی در ساخت واکسن کرونا گفت: کرونا نشان داد در جوامع متمدن برای واکسن و ماسک به جان هم افتادند و از هم غارت می کردند.
وی خواستار توجه به توسعه گردشگری سلامت، صنعت داروسازی و شرکت های دانش بنیان شد و اظهار کرد: در حوزه توسعه گردشگری سلامت، صنعت داروسازی و شرکت‌های دانش بنیان توانمندی متخصصین داخلی برای هیچکس پوشیده نیست از این رو انتظار می‌رود در این حوزه قدم‌های مهم‌تری برداشته شود.
وی ادامه داد: یکی از راه‌های میان بر رسیدن به توسعه و پیشرفت توجه به شرکت‌های دانش بنیان است که خوشبختانه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز شاهد فعالیت‌های ویژه این شرکت‌ها هستیم.
دکتر رحمتی، ضمن تقدیر از تلاش‌های متخصصین عرصه بهداشت و درمان گفت: سرمایه انسانی به عنوان اصلی‌ترین توانمندی کشور ما باید مورد توجه قرار گیرد،آنچه که دانشگاهدعلوم پزشکی را در عرصه سلامت سرآمد کرده است نه تجهیزات و وسایل بلکه سرمایه انسانی است.
استاندار آذربایجان شرقی ضمن اعلام حمایت قاطع از فعالیت‌های تحقیقاتی و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: ما قدردان تلاش‌ها و کوشش‌های شبانه روزی دانشگاهیان هستیم و به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز دانشگاه‌ها تمام همت خود را به کار خواهیم بست.
وی با اشاره به کسب رتبه های برتر پژوهشگران و فناوران این دانشگاه در دیگر جشنواره های ملی و بین المللی گفت: حفظ و ادامه مسیر پیشرفت و کسب عنوان های ملی باید مهمتر از کسب آن مقام باشد و همه باید در این مسیر حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست با اشاره به جایگاه ویژه جشنواره رازی در بین جشنواره‌های تحقیقاتی و فناوری در سطح کشور گفت: پژوهشگران و فناوران دانشگاه توانستند در این جشنواره مهم خوش بدخشند.
دکتر بهمن نقی پور اظهار کرد: محققان و فناوران دانشگاه توانستند در ۷ بخش این جشنواره در حوزه حقیقی و حقوقی عنوان برتر را به خود اختصاص دهند.
وی افزود: قدردان تلاش‌های همکاران عزیزمان در مجموعه تحقیقات و فناوری هستیم و امیدواریم این روند رو به رشد با قدرت ادامه داشته باشد.
دکتر نقی پور گفت: این جشنواره با شعار مهار تورم و رشد تولید و حمایت از تحقیقات و فناوری ها در راستای حل مشکلات حوزه سلامت کشور در ۵ کمیته علوم پایه، علوم بالینی، فناوری، دانشجویی و بهره وری و ارتقای سلامت برگزار شد.
دکتر پرویز شهابی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به جزئیات این افتخارآفرینی در جشنواره رازی گفت: محققان و پژوهشگران دانشگاه توانستند در این جشنواره رتبه اول مرکز تحقیقات کاربردی علوم داروئی در بین مراکز تحقیقاتی بیومدیکال با بیش از ۱۰ سال، رتبه اول توسط مرکز تحقیقات سلول های بنیادی در بین مراکز تحقیقاتی بیوندیکال زیر ۱۰ سال،رتبه اول مرکز تحقیقات علوم تغذیه در بین مراکز ارتقاء سلامت، رتبه دوم توسط مرکز تحقیقات ایمونولوژی در بین مراکز تحقیقاتی بیومدیکال زیر ۱۰ سال،رتبه اول مجله انگلیسی زبان HPP در بین مجلات وزات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رتبه بالاترین رشد در بین مراکز تحقیقاتی بالینی توسط مرکز تحقیقات سلامت کودکانو رتبه اول مرکز تحقیقات غیر دولتی بیماری های تنفسی و خواب راحت در بین مراکز تحقیقات خصوصی را کسب کنند.
وی با اشاره به افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در عرصه‌های مختلف گفت:صعود ۱۰۰ رتبه ای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز و کسب رتبه اول  بین دانشگاههای علوم پزشکی  کشور، کسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین دانشگاههای علوم پزشکی کل کشور در ارزشیابی سالانه وزارت بهداشت
،ارتقا رتبه جهانی دانشگاه در رتبه بندی سایماگو - 2024 در شاخص داروسازی و ... از جمله دستاورد های دانشگاه بوده است.
وی با اشاره به کسب رتبه سوم  حوزه فناوری دانشگاه علوم پزشکی  تبریز در بین دانشگاههای تیپ یک  در ارزشیابی سالانه وزارت بهداشت گفت: توسعه مراکز تحقیقاتی در شهرهای مختلف استان به عنوان یکی از برنامه‌های پیش روی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در طول یک سال گذشته مورد توجه بوده است.
گفتنی است در ادامه مراسم، لوح تقدیر، تندیس و هدیه ویژه این جشنواره به دست استاندار آذربایجان شرقی به برگزیدگان اهدا شد
برای مشاده تصاویر خبری کلیک کنید

  • تایید شده
  • در 1403/01/05
  • ساعت 8:11