به مناسبت هفته پژوهش وبینار مجازی ارائه تجربیات موفق دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حوزه ترجمان دانش برگزار شد و دکتر همایون صادقی بازرگان تجربه موفق ترجمان دانش دانشگاه را ارائه داد
به گزارش روابطعمومی معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسب هفته پژوهش وبینار مجازی ارائه تجربیات موفق دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حوزه ترجمان دانش، به میزبانی مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور معاونین تحقیقات و فنآوری، مدیران اطلاعرسانی و پژوهشی، اعضای کمیته مشورتی ترجمان دانش و کارشناسان ترجمان دانش دانشگاه¬های علوم پزشکی کشور، با حضور بیش از 130 نفر بهصورت مجازی برگزار شد.
دکتر فاطمه شیخ شعاعی، سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با بیان این که چکلیست فعالیتهای ترجمان دانش به سفارش مرکز توسعه توسط مرکز تحقیقات بهرهبرداری از دانش سلامت به منظور شناسایی بهترین اقدامات انجام شده، در خصوص فعالیتهای ترجمان دانش در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: این چکلیستها در سالهای 1400-1402طراحی و تنظیم شده و 4 حیطه در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر شیخ شعاعی پس از تشریح حیطهها افزود: 28 دانشگاه علوم پزشکی در این ارزیابی شرکت داشته و از بین آنها 8 دانشگاه برای ارائه انتخاب شدند.
دکتر ناهید رمضانقربانی، رئیس گروه سیاستگذاری کاربست نتایج تحقیقات، با بیان اینکه انتخاب دانشگاههای علوم پزشکی کشور بر اساس ارزیابی دومرحلهای و بهصورت کورسازی نام دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام شده است، عنوان کرد: در مرحله اول، ارزیابی توسط کارشناسان ستادی بر مبنای راستیآزمایی فعالیتهای ثبت شده در چکلیست ارسالی با مستندات پشتیبان صورتگرفته و در مرحله دوم ارزیابی توسط اعضای کمیته مشورتی ترجمان دانش انجام شده است. سپس بعد از تجمیع نتایج ارزیابی اعضای کمیته مشورتی بر اساس فراوانی انتخاب آنها در هر حیطه 2 دانشگاه علوم پزشکی مشخص گردید.
وی در ادامه گفت: به ترتیب در حیطه اول دانشگاههای علوم پزشکی تهران و مازندران، در حیطه دوم دانشگاههای علوم پزشکی اردبیل و تبریز، در حیطه سوم دانشگاههای علوم پزشکی ایران و بیرجند و در حیطه چهارم دانشگاه¬های علوم پزشکی اهواز و شهرکرد انتخاب گردیدند. سپس در ادامه دانشگاههای منتخب به ارائه تجربیات موفق خود در این چهار حیطه پرداختند.
در پایان سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی، ضمن جمعبندی مطالب تأکید کرد: بحث ترجمان دانش یا رساندن نتایج تحقیقات به ذینفعان، صنعت و سیاستگذاران در هر سازمانی اهمیت بالایی دارد. امیدواریم با بهاشتراکگذاری تجربیات و دانش در این حوزه بتوانیم بهترینها را در عرصه ترجمان دانش به منصه ظهور برسانیم.
برای مشاهده تصاویر خبری کلیک کنید