تاریخ : دوشنبه 4 دي 1402
کد 2512

بیست و دومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار و از محققین و پژوهشگران برتر تجلیل شد.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظرفیت‌ بسیار بالایی در حوزه تحقیقات و فناوری دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره پژوهشی گفت: توانمندی بسیار بالایی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز وجود دارد که در سطح کشور منحصر به فرد است و این همه ظرفیت، توان و فرهیختگی با این روحیه بالا بی‌نظیر است.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری مراسم اختتامیه و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ چهارم دیماه 1402 ساعت 9 الی 12 در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد. در این مراسم هیئت رئیسه دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری، مدیران ، رؤسای مراکز تحقیقاتی، اعضای هیئت علمی و کلیه مدعوین و کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

دکتر بهمن نقی پور روز دوشنبه در آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره پژوهش، فناوری و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: برای پیشرفت هر کشوری به علم نیاز داریم و پیشبرد و پیشرفت علم با تحقیقات ممکن می‌شود و اگر نسبت به دهه‌های گذشته رشد علم سريع‌تر شده به این دلیل است و باید خود را از قطار پیشرفت علم کنار نگذاریم.
وی ادامه داد: از زحمات تمامی عزیزانی که در مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، پارک علم و فناوری و معاونت پژوهشی دانشگاه تلاش می‌کنند تشکر می‌کنم و افتخار می‌کنم در خدمت عزیزان هستم.
وی افزود: توانمندی بسیار بالایی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز وجود دارد که در سطح کشور منحصر به فرد است و این همه ظرفیت، توان و فرهیختگی با این روحیه بالا بی‌نظیر است اما مسئولیت سنگینی بر عهده ما گذاشته شده تا حمایت کرده و زیرساخت را ایجاد کنیم.

نقی پور خاطرنشان کرد: امیدوارم اقداماتی که در دانشگاه انجام می‌شود، رشد پیدا کنند و در حوزه زیرساخت‌ها نیز تلاش می‌کنیم پژوهشگاه ربع رشیدی که در ساری زمین شروع شده، در اسرع وقت به اتمام برسد و یک زمینه و محیط مناسبی برای انجام تحقیقات و فناوری فراهم شود، اما باید گسترش داد و زمینه‌‌های بیشتری ایجاد کرد.

وی یادآور شد: پژوهشگران و دانشجویان ما موفقیت‌های بسیاری را رقم زدند و از زحماتی که با کمترین اقدامات می‌کشند تشکر می‌کنیم که این نشان می‌دهد دانشگاه روند روبه رشدی دارد و امیدواریم دست به دست هم داده و این روند را ادامه دهیم. 

دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه اول را در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در رتبه بندی تایمز کسب کرد
دکتر پرویز شهابی در این آیین ضمن تشریح فعالیت‌های معاونت‌ تحقیقات و فناوری در طول یکسال اخیر اظهار کرد: امسال دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق شد رتبه اول را میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در رتبه بندی بین‌المللی تایمز، رتبه سوم را در ارزشيابی سالانه ۱۴۰۲ و رتبه سوم را در وبومتریکس کسب کند و در جشنواره رازی سال گذشته نیز خوش درخشید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: از چهار مرکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به ترتیب مرکز تحقیقات علوم کاربردی و دارویی، مرکز تحقیقات سل و بیماری های ریوی، مرکز تحقیقات علوم تغذیه، مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی به جهت کسب رتبه اول کشوری تجلیل شد و کمیته تحقیقات دانشجویی که رتبه اول را در کشور کسب کرده بود مورد تقدیر قرار گرفت و  شرکت رایان طب پیشگام پارمیس به دلیل تولید میز تشریح مجازی به عنوان شرکت تولید کننده محصول برتر لوح دریافت نمود.

وی در ادامه گفت: در ارزشیابی امسال نیز مراکز تحقیقات کاربردی دارویی، سلولهای  بنیادی، تغذیه و آزمایشگاه جامع تحقیقات رتبه اول کشور، مرکز تحقیقات ایمونولوژی رتبه دوم و آنالیز دارویی، برنامه‌های ثبت و واحد توسعه تحقیقات بالینی امام رضا(ع)  رتبه سوم را کسب کرده‌اند.

وی در ارتباط با اقدامات شاخص معاونت تحقیقات و فناوری افزود: افتتاح مرکز سلول درمانی، افتتاح کارخانه نوآوری وانعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه ایغدیر ترکیه و راه اندازی اولین ایستگاه تحقیقاتی در شهرستان خدافرین از اقدامات شاخص معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طول سال گذشته است.

وی افزود: ۸۶ نفر عضو هیات علمی پژوهشی داریم و در دوران تصدی ما 30 نفر جذب شد اند و در مراکز و واحدها فعالیت می کنند و ریاست دانشگاه نیز از حمایتهای خود دریغ نمی کند و در تمامی عرصه ها یار و یاور معاونت تحقیقات و فناوری می باشد

شهابی گفت: کمیته تحقیقات دانشجویی همچنان در کشور خوش می‌درخشد و تشکیل کمیته‌های اخلاق مستقل در دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، راه‌اندازی بیو بانک مرکزی، اخذ تصویب قطعی مرکز تحقیقاتی ایمنی غذا و دارو و پزشکی مولکولی و تاسیس آزمایشگاه پیش بالینی از برنامه‌های ما بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در میان دانشگاه‌های تیپ یک رتبه سوم و کل دانشگاه‌ها رتبه چهارم را در حوزه فناوری کسب کردیم و در المپیاد علمی نیز دانشجویان ما خوش درخشیدند و مدال نقره کشوری را در بخش کارآفرینی کسب کردند همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان ما صادرات خوبی را دارند و به دلار صادرات می‌کنند و امیدواریم در آینده از نظر بودجه وابسته به دانشگاه نباشیم.

وی اضافه کرد: در رینوتکس امسال از شش محصول رونمایی کردیم و اولین کارخانه نوآوری را افتتاح و اولین مرکز رشد اقمار بالینی در بیمارستان امام رضا(ع) راه‌اندازی شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: در نمایشگاه‌های بین‌المللی نیز حضور چشم‌گیری داشتیم و ۴۵ میلیارد تومان شرکت‌های ما امسال فروش داشته و قراردادهای ارتباط با صنعت ما نیز رشد بسیار خوبی داشتند. 

وی با بیان اینکه در حوزه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی نیز مجلات ما در کشور خوش درخشیدند و رتبه‌های برتری کسب کردند، در رابطه با سیاست های آتی معاونت فناوری دانشگاه نیز افزود: گسترش روابط بین‌المللی، شبکه سازی در برنامه‌‌های ثبت، توسعه طرح‌های محصول محور و اثرگذار، بروزرسانی و توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات مرتبط با پژوهش، ارائه طرح‌هایی با محوریت علوم دارویی، همکاری با دانشگاه‌های کلان منطقه در فروش و صادرات محصولات شرکت‌های دانش بنیان،  برگزاری تورهای فناوری، همکاری و تعامل با دانشگاه‌های کشورهای همسایه و... از جمله برنامه‌های آتی ما هستند.


انعقاد تفاهم نامه همکاری راه‌اندازی ایستگاه تحقیقاتی در شهرستان خدافرین 

در جریان برگزاری آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره پژوهش، فناوری و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تفاهم‌نامه همکاری راه‌اندازی ایستگاه تحقیقاتی در شهرستان خدافرین فی مابین معاونت تحقیقات و بهداشت با حضور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی تبریز منعقد شد.

دکتر پرویز شهابی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این خصوص گفت: بنابه گزارش گسترش برخی بیماری‌های عفونی در خداآفرین، به دنبال آن هستیم تا ایستگاه تحقیقاتی در این منطقه راه اندازی کنیم تا موارد بررسی شوند و این اقدام منجر به انعقاد تفاهم نامه‌ای شد که امیدواریم اتفاقات خوبی بیافتد.

وی ادامه داد: در حقیقت این ایستگاه مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری است اما هراقدامی که برای بالا رفتن سطح سلامت منطقه شود با آغوش باز می‌پذیرند.

وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم در سایه‌ی تلاش اساتید، معاونین و دانشکده‌ها موفقیت‌های بهتر و بیشتری را کسب کنیم چراکه در برخی زمینه‌ها می‌توانیم رتبه بهتری را کسب کنیم.

در پایان مراسم ازمحققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجلیل شد.

اسامی محققین و پژوهشگران برتر بیست و دومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز 
برای مشاهده تصاویر خبری کلیک کنید

  • تایید شده
  • در 1402/10/04
  • ساعت 12:42