تاریخ : شنبه 31 تير 1402
کد 2374

برگزاری کارگاه آموزشی تدوین خلاصه سیاستی در نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کارگاه آموزشی تدوین خلاصه سیاستی در نظام سلامت به همت مرکز تحقیقات مدیریت پیشگیری از حوادث ترافیکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، رئیس مرکز تحقیقات مدیریت پیشگیری از حوادث ترافیکی دانشگاه، در این کارگاه که روز چهارشنبه بیست و هشتم تیر ماه 1402در سالن مرکز مطالعات توسعه و توسعه آموزش پزشکی پزشکی برگزار شد با اشاره به اهداف برگزاری این کارگاه گفت: ارتقاء توانمندی مشارکت کنندگان درکارگاه، بررسی مشکلات چند عاملی در حوزه ترافیک و تصادفات در گروه های مختلف، به اشتراک گذاری مهارت سایت گذاری، بررسی مشکلات از دیدگاه مشارکت کنندگان از سازمان های مختلف شرکت کنندگان و توانایی تدوین خلاصه سیاستی موثر برای گروه های هدف مشارکت کنندگان مدیران سطح میانی، کارشناسان و دانشگاهیان از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است.

دکتر همایون صادقی بازرگانی، افزود: ستاد مدیریت بحران کشور مصوبه ای را با عنوان اینکه تمامی ادارات و ارگان ها تا یک درصد از بودجه خود را برای بحث حوادث ترافیکی و پژوهش های آن اختصاص دهند تصویب کرده است اما متاسفانه این مصوبه نیز تاکنون عملی نشده است.

وی با اشاره به هزینه های بالای حوادث ترافیکی گفت: ضروری است سرمایه گذاری قابل توجهی در راستای کاهش حوادث ترافیکی از سوی دولت صورت گیرد.

وی  گفت: در این جلسه ضروری است مشارکت کنندگان از سازمان های مختلف به سه گروه کار گروهی( شناسایی و تبیین راهکارهای حل مشکل در حوزه مدیریت حوادث جاده ای) تقسیم بندی شوند و با طرح یکی از مشکلات ترافیکی در گروه های مختلف به بحث و بررسی بپردازند و در نهایت در سه موضوع خلاصه سیاستی تدوین شد.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم با مشارکت فعال درسیاست گذاری حوزه ترافیک و حوزه سلامت  تاثیر گذار باشیم و باعث کاهش حوادث ترافیکی در کشور باشیم.
دکتر لیلا دشمنگیر دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نیز در این کارگاه آموزشی با ارائه تاریخچه، دلایل و مراحل تدوین خلاصه سیاستی، شناسایی و تبیین مشکل در حوزه مدیریت حوادث جاده ای و چگونگی شناسایی و تبیین مشکلات و راه حل های سیاستی و ارایه آن به سیاست گذاران گفت: بر اساس بررسی های مرکز تحقیقات مدیریت پیشگیری از مصدو میت های حوادث جاده ای در سال 1401 به جرات می توان گفت سرعت زیاد رانندگی منجر به افزایش میزان مرگ و میر در تصادفات می شود.
وی  با تاکید بر لزوم توجه به تدوین نظامند خلاصه سیاستی در سطح کلان گفت: انتقال پیام به مخاطبان مختلف، انتخاب ابزار مناسب برای برقراری ارتباط با مخاطبان، تعریف سیاست، تدوین کنندگان خلاصه سیاستی، مراحل تهیه خلاصه سیاستی، کارگروهی، شفاف سازی مشکل، شناسایی راهکارهای مربوط به مشکل و اولویت بندی راهکارها، عوامل تسهیل کننده اجرای سیاست و ... در تدوین خلاصه سیاستی در نظام سلامت موثر است.
لطفا جهت مشاهده عکس های خبری کلیلک فرمایید.

  • تایید شده
  • در 1402/04/31
  • ساعت 9:13