به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر پناهی با اعلام حمایت از تحقیقات کوهورت بر مدیریت شبکه های تحقیقاتی تاکید کرد و گفت: باید نتایج حاصل از تحقیقات کوهورت در اختیار معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت قرار گیرد تا از این ظرفیت بزرگ بهره برداری کنیم.
او با تاکید بر اینکه باید نتایج حاصل از تحقیقات کوهورت در اختیار مردم قرار داده شود، گفت: از سوی دیگر همه انجمن های علمی باید بازوی اجرایی شود تا از کوهورت ها حداکثر استفاده شد.
دکتر پناهی با اشاره به اینکه هزینه کوهورت را باید کاربران بدهند، گفت: برای مثال شرکت های دارویی که داروهای سرطان تولید میکنند باید مشارکت کنند. انتظار داریم تمام اعضای هیات علمی باید در مقوله تحقیقات کوهورت مشارکت کنند تا از تحقیقات کوهورت برای حل مسائل سلامت کشور استفاده کنیم. کوهورت نماد تحقیقات ملی است.
دکتر خلیلی مشاور و مسئول برنامه مدیریت شبکه های تحقیقات سلامت با بیان اینکه علاوه بر مراکز تحقیقاتی شرکت های دانش بنیان را در شبکه تحقیقات حضور داشته باشند به نتایج بهتری دست خواهیم یافت، گفت: در شبکه تحقیقاتی باید صنعت، دولت، جامعه و دانشگاه و مراکز تحقیقاتی مشارکت داشته باشند.
او با اشاره به اینکه شبکه تحقیقاتی باید با حضور بازیگران مختلف این حوزه شبکه سازی کند و افزود: باید کنگره های موضوعی و کارگاه های آموزشی برگزار شود، از پژوهش ها حمایت شود و از ایده ها پروپوزال تهیه و پس از آن حمایت مالی دریافت شود تا به این ترتیب متدولوژی تحقیق به نحو مطلوبی توسعه پیدا خواهد کرد.
در ادامه دکتر عزیزی از کوهورت پرشین و دکتر ملک زاده از کوهورت گلستان به عنوان نمونه های موفق اجرای تحقیقات کوهورت در کشور به ارائه گزارش پرداختند.