تاریخ : پنجشنبه 19 اسفند 1400
کد 2052

آیین افتتاح ماده اولیه دارویی مزالازین شرکت دانش بنیان جولیان کیمیا صنعت

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد/ ضرورت تولید دانش و تبدیل آن به فناوری

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: باید در دانشگاه‌ها تولید دانش را افزایش دهیم و مرجعیت علمی را به سمت فناوری ببریم.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر یونس پناهی روز پنجشنبه، نوزده اسفند ماه 1400، در آیین افتتاح ماده اولیه دارویی مزالازین شرکت دانش بنیان جولیان کیمیا صنعت اظهار کرد: امروزه روند تحقیقات و تولید دانش به سمت تولید فناوری پیش می‌رود که تولید ثروت و آموزش نیروی انسانی در حوزه‌ی فناوری یکی از نمادهای قدرت در محافل دانشگاهی محسوب می‌شود.



وی ادامه داد: کشور ما در تولید دانش و مرجعیت علمی در منطقه رتبه‌ی اول و در دنیا جایگاه پانزدهم را به خود اختصاص داده است اما در فناوری‌ها، در میان ۱۳۲ کشور، جایگاه شصتم را داریم که قابل قبول نیست.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب به تولید علم، مرجعیت و ارجاع اصرار بسیاری دارد و به همان دلیل نیز یکی از دغدغه‌های ایشان، ثروت‌آفرینی در دانشگاه است؛ بنابراین ما هم باید به این حوزه توجه ویژه‌ای داشته باشیم..
پناهی خاطرنشان کرد: باید از طریق تشکیل شرکت‌های دانش بنیان، تولید دانش را در دانشگاه‌ها به سمت صنعت ببریم تا در دانشگاه، تمامی دانش‌ها ی خود را نشان دهند که یکی از آنها تولید ماده اولیه دارویی مزالازین است که امروزه بیماری‌های دستگاه‌ گوارشی به‌ ویژه التهاب روده درحال افزایش است و تامین مواد اولیه‌ی آن برای کشور هزینه‌ی بسیاری داشت.
وی یادآور شد: امیدواریم به برکت اعتماد علما به علم و دانش و دانشگاه و درایت ریاست دانشگاه و استاندار آذربایجان شرقی، سال آینده شاهد شکوفایی درصد بسیاری از این دارو باشیم.
وی در پایان اضافه کرد: در وزارت بهداشت تاکید داریم که دانشگاه‌ها باید نیازهای جامعه‌ی خود را تامین کنند؛ اگر در این منطقه بیماری و معضلاتی در حوزه‌ی سلامت وجود دارد، دانشگاه‌ها ماموریت دارند تا آنها را تامین کرده و رفع کنند.

تولید دارو مزالازین، بار دیگر سند توانمندی دانشمندان این مرز و بوم را به ثبت رساند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تولید دارو مزالازین، بار دیگر سند توانمندی دانشمندان این مرز و بوم را به ثبت رسید و افتخاری بر مجموعه افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزوده شد.

بهمن نقی پوردر آیین افتتاح ماده اولیه دارویی مزالازین شرکت دانش بنیان جولیان کیمیا صنعت اظهار کرد: این آیین رونمایی از به نتیجه رسیدن زحمات یکی از اساتید بزرگوار دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر همتی و تمامی افرادی که در این امر او را یاری و حمایت کردند.
وی ادامه داد: بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار دلار در سال صرف واردات داروی مزالازین در کشور می‌شود که اگر این اقدام انجام شود و بتوان در داخل کشور آن را تولید کرد، مصرف ارز آن کمتر می‌شود.
نقی پور یادآور شد: با تولید این دارو، توانمندی نیروهای داخل و دانشگاه‌ها به کمک اقتصاد کشور می‌آیند و امیدواریم تولید این چنین داروهایی را افزایش دهیم و سبب اعتلای علمی دانشگاه و کشور شویم.
 
کیفیت داروی مزالازین تولید داخل از محصولات مشابه خارجی آن بالاتر است.
مسئول شرکت دانش بنیان جولیان کیمیا صنعت نیز در این مراسم گفت: سال ۹۶ بعد از طی کردن مراحل آزمایشگاهی، تولید داروی مزالازین آغاز شد و در مرکز رشد و فناوری وزارت بهداشت به ثبت رسید و تمامی زیرساخت‌های آن انجام شد.


دکتر سالار همتی ادامه داد: سالیان سال است که هزینه‌های زیادی برای ورود این محصول می‌شود اما با تولید آن در کشور در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود.
وی افزود: تمامی استانداردهای لازم برای تولید این محصول را در نظر گرفتیم و کیفیت محصول ما از محصولات چینی و هندی آن بالاتر بوده و تمامی تاییدیه‌ها را از سازمان غذا و دارو دریافت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در فاصله شش ماه گذشته، ۵۰ درصد پیشرفت پروژه اتفاق افتاد و ریاست و معاونین دانشگاه برای این پروژه بسیار زحمت کشیدند.
همتی در پایان یادآور شد: هشت محصول دیگر نیز مراحل آزمایش خود را طی کردند و تا سال آینده مراحل تولید آنها انجام خواهد شد.
 
تولید مواد اولیه دارو مزالازین، نقش مهمی در جلوگیری از خروج ارز از کشور دارد
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تولید مواد اولیه‌ی داروی مزالازین، نقش مهمی در جلوگیری از خروج ارز از کشور دارد و با تامین آن، نگرانی در تامین این دارو نخواهیم داشت.

دکتر بهرام دارایی روز پنجشنبه، ۱۹ اسفند ماه، در آیین افتتاح ماده اولیه دارویی مزالازین شرکت دانش بنیان جولیان کیمیا صنعت اظهار کرد: با توکل بر خدا و امید بر محققان بنا داریم برای تولید مواد اولیه خاص و ویژه کمک کنیم تا به تولید برسند و ظرفیت تولیدات داخلی ما را افزایش دهند.
وی ادامه داد: امیدواریم در پنج سال آینده با رسیدن رکورد یک میلیارد دلار در صنایع دارویی کشور، جایگزین مناسبی برای نفت پیدا کنیم و بتوانیم با صادرات آنها ظرفیت بزرگی در کشور ایجاد کنیم.
وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان در رسیدن به این هدف ما را یاری می‌کنند و در دولت سیزدهم و وزارت بهداشت برای تسهیل کسب و کار جوانان و شرکت‌های دانش بنیان قدم‌های موثری برداشته می‌شود تا بتوانیم با کمک به آنها این راه را هموار کنیم.
دارایی خاطرنشان کرد: توان تولید ۹۷ درصد داروها را در کشور داریم و تلاش می‌کنیم تا مواد اولیه مورد نیاز را نیز با کیفیت و در مسیر درست تامین کنیم چراکه کیفیت روی آنها تاثیر می‌گذارد.
وی گفت: در انتهای سال ۱۴۰۰ هفتمین واکسن کرونا تایید شده و رسما وارد سبد واکسیناسیون کشور می‌شود که اکنون ظرفیت تولید ۵۰ میلیون دز واکسن را در کشور داریم.
وی یادآور شد: علیرغم اینکه تحریم‌های بسیاری داشتیم، توانستیم مواد اولیه تولید واکسن و تجهیزات پیشرفته تحقیقات آنها را تولید کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: سالها بود که مشکلات عدیده‌ای در این صنعت داشتیم و کرونا تهدید بزرگی شد که به فرصت تبدیل شد تا آنها را رفع کنیم و تولید کننده بزرگترین واکسن غرب آسیا شویم.
وی در پایان تاکید کرد: واکسن برکت در حال طی کردن تأییدیه‌های نهایی سازمانی جهانی بهداشت است و بقیه‌ی واکسن‌ها نیز به دنبال جهانی شدن هستند.
آلبوم تصاویر آیین افتتاح ماده اولیه دارویی مزالازین شرکت دانش بنیان جولیان کیمیا صنعت

  • تایید شده
  • در 1400/12/19
  • ساعت 16:12