تاریخ : شنبه 18 اسفند 1397
کد 1398

در دانشگاه تبریز؛ از ۵۴ دانشجوی برگزیده از ۷ دانشگاه منطقه تجلیل بعمل آمد

سومین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) با تجلیل از ۵۴ دانشجوی برگزیده از ۷ دانشگاه منطقه به کار خود پایان داد.

به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این جشنواره ضمن تقدیر از برگزارکنندگان و حامیان این جشنواره به‌ویژه علی پولاد گفت: تولید علم و فناوری موتور توسعه و پیشرفت هر کشور و ملتی است و بر این اساس  فعالان این حوزه باید گام‌های مؤثری در این راستا بردارند.

وی در ادامه ضمن تأکید بر اینکه هر کار خیری که بر اندیشه‌ها و اعمال ماندگار متمرکزشده از بهترین کارهاست، یادآور شد: برگزاری جشنواره‌های این‌چنینی(جایزه بزرگ علمی دانشجویی) کار بزرگ و ارزشمندی است، چرا که در شرایط حساس کشور افرادی هستند که با ایثار مال خود  برای نخبگان، در راه اعتلای علمی جامعه  فعالیت می‌کنند.

حمید احمدی دبیر سومین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) نیز در این خصوص با تأکید بر اینکه این جایزه بزرگ دانشجویی بیشتر به‌منظور ایجاد بستری مناسب برای شناسایی، حمایت و تشویق دانشجویان مستعد و متعاقباً هدایت این استعدادهای درخشان به سمت اولویت‌های راهبردی کشور، برگزار می‌شود، تصریح کرد: دانشگاه تبریز برای سومین سال پیاپی، در قالب برگزاری جشنواره‌ دانشجویی، جایزه‌ای تحت عنوان جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) را به حائزین شرایط اعطا می‌کند.

دکتر احمدی در ادامه با اشاره به نحوه و شرایط شرکت‌کنندگان در این جشنواره افزود: دانشجویان شاغل به تحصیل و همچنین دانش‌آموختگانی که در سال 97 فارغ‌التحصیل شده‌اند، مشروط بر این‌که بالاترین مقطع تحصیلی خود را در یکی از هفت دانشگاه برتر منطقه شامل  دانشگاه تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه علمی- کاربردی تبریز و دانشگاه پیام نور تبریز سپری نموده باشند تا هجدهم مهرماه فرصت داشتند نسبت به تهیه و ارسال مدارک جهت شرکت در این رقابت اقدام نمایند.

به گفته وی، مجموعاً 180 پرونده توسط دبیرخانه جایزه مستقر در گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز وصول شد که از این تعداد 122 پرونده مربوط به دانشجویان مقطع دکتری، 46 پرونده مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و 22 پرونده مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی بود.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز در خصوص نحوه داوری نیز یادآور شد: هیأت داورانی متشکل از 53 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های تبریز، علوم پزشکی تبریز، صنعتی سهند و هنر اسلامی تبریز، بررسی پرونده‌های واصله را بر عهده داشتند و نحوه امتیازدهی به سوابق مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری متقاضیان بر مبنای شیوه‌نامه اجرایی سومین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی که توسط گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز تدوین و به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رسیده بود، انجام‌گرفته است.

به گفته دبیر سومین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) در نهایت 54 نفر از دانشجویان، به‌عنوان نفرات برتر برگزیده شدند که از این تعداد، 17 نفر در مقطع دکتری، 19 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 18 نفر در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل بوده‌اند.

نفرات برگزیده دانشگاه علوم پزشکی تبریز


آلبوم تصاویر سومین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد)

  • تایید شده
  • در 1397/12/18
  • ساعت 12:6