تاریخ : يکشنبه 13 آبان 1397
کد 1286

برگزاری اولین چالشگاه بررسی و امکان سنجی تولید دستگاه آندوسکپی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

این چالشگاه در مورخه 1397/08/07 روز دوشنبه در مکان سالن کنفرانس بیمارستان امام رضا برگزار گردید.
اولین چالشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز با موضوع"امکان سنجی تولید دستگاه آندوسکپی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز" در مورخه 1397/08/07 روز دوشنبه در مکان سالن کنفرانس بیمارستان امام رضا برگزار گردید.
این جلسه چالشگاه که با حضور رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، معاون تحقیقات و فناوری و  سایر اساتید و فناوران تشکیل یافت . شامل 2 بخش بود که در بخش اول پس از سخنرانی جناب آقای دکتر صومی (رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز ) در مورد فناور ی و پیشرفت آن در دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،  5 تن از اساتید حوزه گوارش(جناب آقای دکتر منوچهر خوش باطن،دکتر بافنده، دکتر شیر محمدی, دکتر مودب و سرکار خانم دکتر سپهری) در رابطه با نحوه استفاده از ابزارهای گوناگون در انجام اعمال مختلف آندوسکپی و کلونسکپی توضیحاتی را ارائه فرمودند و در بخش دوم جلسه پس از سخنرانی معاونت محترم تحقیقات و فناوری (جناب آقای دکتر جویبان) و رئیس مرکز رشد تجهیزات پزشکی(جناب آقای دکتر هاشمی اقدم) در رابطه با روند تولید و حمایت از فناوران و روند اخذ مجوز و تجاری سازی محصولات فناوری و تشویق آنها به فعالیت در این زمینه ،  حضار به بحث و گفت و گو در رابطه با اینکه فناوران حاضر توانایی ساخت کدام یک از این ابزارهای و دستگاه های آندوسکپی را دارند پرداختند. در پایان جلسه، جناب آقای دکتر صومی از فناوران دعوت نمودند تا هرکدام در حد توانایی خود اقدام به تولید از مواد مصرفی و همچنین دستگاه های اصلی آندوسکپی نمایند.
                                                                             
  جزئیات 6 مرحله سخنرانی به  این ترتیب بود:
در اولین مرحله سخنرانی جناب آقای دکتر خوش باطن اطلاعات کلی در مورد دستگاه آندوسکپی و چگونگی انجام این عمل بر روی بیماران توضیحاتی را ارائه فرمودند.
در مرحله دوم جناب آقای دکتر بافنده در مورد نحوه استفاده از اسفنکتروتوم، چگونگی کار با گاید وایر، نحوه درآوردن سنگ از مجرای مری و معده و نحوه injection در سیستم گوارشی  همراه با وسایلی که برای اینکار ضروری است را توضیحاتی ارائه فرمودند.
   
در سومین مرحله نیز جناب آقای دکتر مودب در رابطه با نحوه درآوردن انواع تومورها از مجرای دستگاه گوارشی با استفاده از سوزن های FNA  و نحوه کار با این ابزار ها سخنرانی فرمودند. 
در مرحله چهارم این چالشگاه سرکار خانم دکتر سپهری در خصوص دستگاه مانومتری و نحوه اندازه گیری فشارهای ناحیه فوقانی و تحتانی  دستگاه گوارش با استفاده از این دستگاه توضیحاتی ارائه فرمودند.  
 
در پنجمین مرحله از این چالشگاه جناب آقای دکتر شیر محمدی در خصوص رفع تنگی های مادرزادی دستگاه گوارش و همچنین تنگی های ایجاد شده ی بعدی توسط بیماری ها، و چگونگی رفع این بیماریها با استفاده از ابزار های مختلف آندوسکپی توضیحات لازم را ارائه فرمودند. 
 
 پس از سخنرانی این اساتید، جناب آقای دکتر خوش باطن ابزارهای مختلف درآوردن جسم خارجی از سیستم گوارش را نشان داده و روش کار با هرکدام از آنها را ارائه نمودند.
 
آلبوم تصاویر برگزاری اولین چالشگاه بررسی و امکان سنجی تولید دستگاه آندوسکپی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

  • تایید شده
  • در 1397/08/13
  • ساعت 11:1