چهارشنبه 5 مهر 1396 - 06 محرم 1439
تاریخ : يکشنبه 6 آذر 1390     |     کد : 82

با حضور معاون تحقیقات و فناوری؛ نشست شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی برگزار شد

...

نشست شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی با حضور دکتر مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر مطصفی قانعی با اشاره به تشکیل و تایید شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی در شورای گسترش دانشگاه ها گفت: شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی در جهت توسعه مبتنی بر دانش و نوسازی شیوه های مدیریت بخش پژوهش در علوم پزشکی و علوم مرتبط با آن به منظور سیاستگذاری، حل مشکلات مهم بهداشتی درمانی، با رویکرد کاهش بار بیماریهای مزمن تنفسی یا تولید محصول و یا توسعه مرزهای دانش علوم پزشکی ایجاد شده است.
معاون تحقیقات و فناوری افزود: ماموریت شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی شامل: اپیدمیولوژی، پیشگیری، تشخیص، درمان، بار بیماریهای تنفسی و مکانیسم های حمایتی و آموزش برشمرد و گفت: هفت کار گروه آسم، CF ، بیماریهای شغلی، COPD ، بیماریهای اختلالات تنفسی خواب، پرفشاری ریوی و سل و عفونتهای ریوی در این شبکه تحقیقاتی در نظر گرفته شده است و تشکیل کارگروه مراقبت های ویژه از برنامه های پیشنهادی این شبکه تحقیقاتی می باشد.
دکتر قانعی اضاقه کرد: اقدامات لازم و جلب همکاری های بین بخشی از سوی شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی در حال انجام است تا کارگروه آزبست و مزوتلیوما نیز به زودی تشکیل شود.
دکتر قانعی گفت: در این جلسه دو پروژه تحقیقاتی شبکه ای در مورد بیماری آسم و COPD در دستور کار شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی قرار گرفت تا با استفاده از ظرفیتهای پژوهشی دانشگاه ها انجام شود.

نوشته شده در   يکشنبه 6 آذر 1390  ساعت  09:54   توسط   فاطمه ذابح جمشیدی    تعداد بازدید  384
ویرایش شده در شنبه 11 آذر 1391 ساعت 01:25 توسط فاطمه ذابح جمشیدی
تایید شده در 1396/01/24 ساعت 8:46 توسط